Stanovanje za štiri

Projektant: Matic Treven
Leto izvedbe: 2019
Velikost stanovanja: 112 m2
Investitor: zasebni
Fotografije: Ana Skobe

Vodja prenove: M atelje
Izvajalci del:

  • gradbena in keramičarska dela: Blaž Žakelj s.p.
  • elektroinštalaterska dela: Elektroluks, Samo Verbič s.p.
  • vodoinštalaterska dela: Tilen Lukan s.p.
  • slikopleskarska dela: Klemen Janežič s.p.

Notranja oprema: Mizarstvo Logar
Oblazinjeno pohištvo: KAUCH
Kopalniška oprema: Norbit d.o.o.
Svetila: Eko-Vignuda d.o.o.

Prenovljen osrednji del trisobnega stanovanja se nahaja na skrajnem zahodu Slovenije, kjer so značilne višje letne temperature in nadpovprečno število sončnih dni. Bolj odprti in zračnejši prostori, ki vase sprejemajo veliko dnevne svetlobe, zelo dobro izkoriščajo danost te lokacije. V odgovor na vroče podnebje smo se v ateljeju odločili, da z rabo svetlih in hladnejših barv ter materialov ustvarimo svež videz ambienta.

Menu